650 din za jednodnevni kurs novogodišnjeg Make up-a + veštačke trepavice na POKLON! Nučite kako da se našminkate za najluđu noć!

http://www.grupko.rs/sr/ponuda/650-din-za-jednodnevni-kurs-novogodisnjeg-make-up-a-vestacke-trepavice-na-poklon-nucite-kako-da-se-nasminkate-za-najludju-noc/1175

 

Za najluđu noć nikako ne bi trebalo da eksperimentišete sa šminkom sami, jer to u većini slučajeva ne ispadne najbolje.  Uvek može da se dese neke greške, koje će vas samo dovesti do ludila u noći kada treba da se osećate fenomenalno i da mislite jedino na zabavu i dobar provod. Zato je Grupko odlučio da vas vodi na kurs  novogodišnjeg make up-a kako biste saznale sve one sitnice koje će vaš make up te večeri učiniti da izgleda savršeno a vi ćete sa ponosom da se šepurite jer znate da ste sami napravili čudo u šminkanju. SUPER ponuda koja će vas učniti profi make up artistom za novogodišnje provode po ceni od samo 650 dinara! Zasijajte to veče kao najlepši novogodišnji ukras!


Doček Nove godine je specijalna prilika koja se dešava jednom godišnje, takav bi trebalo da bude i make-up koji ćete te večeri poneti. Naučite sve cake novogodišnjeg make up-a za samo jedan dan! Budite zapažene te večeri  i ostavite sve one koji se budu divili vašem make up-u te večeri u nedoumici, da li ste specijalno za to veče, bili kod profesionalnog šminkera ili ste za tako glamurozan izgled zaslužni vi jer ste saznali sve prave poteze, upotrebu odgovarajuće dekorativne šminke  u šminkanju i sam način šminkanja.

Sweet kreativna radionica u saradanji sa Make Up artistom Tijana Alimpic, organizuje jednodnevni kurs u trajanju od 2 sata, novogodišnjeg Make-Up-a. Na kursu ćete naučiti šta je to u trendu i šta je sve neophodno za glamoroznu zabavu. Naučite osnove šminkanja: počev od korišćenja podloge, nijansiranja i nanošenja bronzera, kao i upotrebu veštačkih trepavica koje dobijate na POKLON!
Termini održavanja novogišnjeg kursa su:
  • 15.decembar  2012.godine - 17 - 19h
  • 22. decembar  2012.godine - 17- 19h
  • 29. decembar  2012.godine - 17 -19h
Neka vaš izgled u najluđoj novogodišnjoj noći bude kao da ste ’prošli’ kroz ruke profesionalnih šminkera!

info@decorationsweet.com
063 39 22 67
Popusti se i uživaj! 

Vas Sweet!

0 comments:

Post a Comment

 
Top