Police su sastvani deo kuhinje, za odlaganje solja, cajnika, krpa...

 Kuhinja u vecini slucajeva zauzime najmanje mesta, a ima najveci broj sitnica koje su nam nepohodne za pravljenje slanih i slatkih poslastica.

Problem sa odlaganjem kristalnih casa imaju sve domacice, jer uvek ih imaju previse, za razne aperative, visoke za bela i crvena vina, penusavce, koktel case, case za kratka i ostra pica.... Predlog ovakve vitrine je nepohodan, dosta toga se moze odloziti na sigurno mesto od prasine i lomljenja.


 U pravljenju torti i lepih rolata uvek pomazu ovakvi dodatci za razne kremove i ukrasne pene,mogu biti u  bojama ili tradicionalno bele, sa dodatkom mlevenih oraha,cokoladanih mrvica,kakaa,kokosa, sve izgleda kao da je izaslo iz prave male radionice torti....odlaganje ovakvih sitnica u fijokama  u plasticnim kutijama znaci za svaki sledeci put, jer vas cekaju ciste i spremne.


 Escajg vojnicki ceka svako u svom redu,ispoliran i uredan odlozen u pregrade od metalnih zica,najboljih protiv bakterija.

 Za serpe je nabolje da budu pri ruci,tako da ovakvo resenje postavljanja iznad kuhinjskog pulta najbolje odgovara domacicama za organizaciju posla.


 Prsten za salvete, odlozite u fijoke u plasticnim kutijama.


 Belo posudje odvojeno drzite od ostalog, trazi posebnu negu i mesto jer se vise kombinuje od ostalog i koristi u dnevnim obrocima, za razliku od svecanog koji je aktuelan za praznike.


 Zacine, i dodatke za jela drzite u posebnom delu i uvek na dohvat ruke! U staklenim kutijama i teglicama najbolje da vidite sta vam nedostaje.




 Oklagije, velike,male i srednje drvene kasike, mutilice, spatule ,cetke, kalupe, cediljke, nozice, makaze, kutlace i varjace drzite u fijokama ili posebnom namenskom stolu u kutijama.



0 comments:

Post a Comment

 
Top