800 din umesto 1600 din za oslikavanje staklenih tanjira decoupage tehnikom! Ulepšajte životni prostor interesantnim detaljom koji će doprineti stvaranju vesele atmosfere uz popust od 50%

800 Din
VrednostPopustUšteda
1 600 Din50%800 Din
Do kraja ponude je preostalo
113h : 24m : 30s
Do sada je kupljeno 6x
Ponuda je aktivna

Preporučite ponudu prijatelju

 


Prikazati link za preporuku

Kako funkcioniše?
U koliko vaš prijatelj kupi neku od naših ponuda, koju mu vi preko linkova iz ovog bloka preporučite, dobijate mogućnost izbora jednog od naših popusta potpuno besplatno. Što više prijatelja pozovete i preporučite im naš portal, i ukoliko oni kupe neku od naših ponuda, time povećavate vaše šanse za dobijanje besplatnog kupona. Važno je napomenuti da vaš prijatelj iskoristi link koji ste mu Vi poslali i koji sadrži informacije o vašoj preporuci. Iskoristite neki od ponuđenih linkova.

Napomene

  • Kupon možete iskoristiti tek po isteku ponude
  • Jedna osoba može kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata oslikavanje staklenih tanjira decoupage tehnikom
  • Period važenja kupona :16.07.2012 - 16.08.2012
  • Obavezno je zakazivanje na telefon:  063/39-22-67 
  • Radno vreme: pon-pet: 18:30-20:30h, sub 12-14h
  • Adresa : Sarajevska 42, lokal 10, Beograd
  • Po rezervaciji kupona imate još 72 sata da uplatite vaš zakazan kupon
  • Kupon se prosleđuje u roku od 3 radna dana od dana uplate
Već godinama popularan hobi stigao je konačno i kod nas.
Volite stvaralaštvo, volite da uživate u umetnosti, volite da ukrašavate svoj stan raznim dekorativnim detaljima... onda je ovo prava ponuda za vas.
Akciomat.rs je za vas pripremio ponudu - oslikan stakleni tanjir Decoupage tehnikom po ceni od smao 800 din! Uposlite svoje ruke i svoju kreativnost, stvarajte jedinstvene, unikatne ukrase kojima ćete ulepšati svoj dom, radni prostor ili obradovati svoju porodicu i prijatelje!
Decoupage ili Dekupaž je tehnika koja se prvi put spominje početkom XVIII veka. Kao pojam japanske umetnosti, naziv potiče od francuske reči "decouper" što znači "iseći, isecati".
Decoupage tehnika je stara tehnika ukrašavanja predmeta i svodi se na isecanje i aranžiranje delova papira i njegovo lepljenje na obojenu ili drugačije pripremljenu površinu. Posle toga sledi lakiranje.
Može se koristiti na različitim podlogama, jednostavna je za korištenje, a daje vrlo efektne rezultate. Decoupage tehniku možete primeniti na svim staklenim, drvenim, porculanskim, kao i tekstilnim predmetima.
Decoupage  je izuzetno jednostavna tehnika i svaka osoba može u kratkom vremenu savladati ovu veštinu i postati  uspešan kreator decoupaga. Oni sa malo mašte i volje ovom tehnikom mogu potpuno da izmene izgled stana ili da učine gotovo sve što se može zamisliti.

0 comments:

Post a Comment

 
Top