Decije kreativne radionice




Likovna radionica osmišljena je tako da okupi mališane uzrasta od 3-7 godina,kao i decu starijih uzrasta (od 7 do 15 godina). Akademski obrazovan slikar koji uz pomoc pedagoga organizuje igre i aktivnosti . 

  • Cilj je stvoriti prijatnu atmosfera mališanima koji će osloboditi maštu i likovnim putem izraziti svoje misli i osecanja i stvoriti neku drugačiju stvarnost.

  • Zadatak likovnog vaspitača  je da podrži njihovu prirodnu radoznalost i sklonost da upoznaju različite mogućnosti igranja i eksperimentisanja raznim materijalima.

U likovnoj radionici deca uče korišćenje različitih tehnika likovnog izražavanja : olovkama u boji, flomasterima, ugljenom, tuš, pastel, zatim vodenim bojama, temperama, preko mozaika, vitraž, kolaža do oblikovanja različitim materijalima (glina, glinamol, karton, testo, plastelin, tkanina itd.).Sa decom se obrađuju razne teme iz dečije književnosti, društvene sredine i iz njihovog ličnog zivota. Deca u prijatnom ambijentu imaju priliku da predstave svoj odnos prema svetu, drugim ljudima i prema samome sebi.

-cilj likovnih radionica za predškolce je da  upoznaju decu sa likovnim tehnikama : crtanje, slikanje i plastično oblikovanje, kao i materijalima : olovka, flomaster, pastel, tuš, akvarel, kolaž, glina itd.



Decoration Sweet
Sarajevska 42 lokal br.10
info@decorationsweet.com
tel:063 39 22 67
 Radionicu vode Gorjana  Micic i Ana Djapovic,Diplomirani slikari zidnog slikarstva


0 comments:

Post a Comment

 
Top