Velika nepoznanica i misterija je zenska torba. I ona sta krije to retko ko moze i da vidi. Mnogi su pokusali da odgonetnu i da dodju do standardnog  sadrzaja iste .Svi pokusaji da se misterija odgonetne pali su u vodu.Cim veliki umovi obicno muski, pomisle da su dosli do resenja, zene ih iznenade necim novim sto se moze naci u torbici. A protiv otkrivanja ove misterije rade i modni dizajneri. Svake druge sezone izbace novi trend sto se torbe tice. Cas su malene cas velike .Jedno vreme kao rancic, pa kao kofercic.





A zene uvek u torbe stave sve i svasta. Nekada se kolicina onog sto stave kosi sa zakonima fizike, jer je nemoguce zamisliti da sve stane u tako malu torbicu. Tu mozete naci sminku (rezerve senke, ruzeve, puder, maskara, kreon...), pored toga obicno ide i parfem u manjem pakovanju za torbu, rezervne carape, papirne maramice, cetka za kosu...Standardni sadrzaj je telefon, novcanik, kljucevi, cigarete...U poslednje vreme se nose i knjige, hit je sto veca!

U mojoj torbi se trenutno nalazi: telefon , novac, kartica za prvu pomoc, ruz za usne Color Rich Loreal, mini pakovanje Prada parfema, lak za nokte Chanel 505 particuliere, hand cream H&M, pastile za grlo, fotoaparat, usb, i 100gr lesnika....Eto odala sam tajnu,hmm delimicno!:))))

A sta vi nosite u tasnici!?

Evo mojih omiljenih:








0 comments:

Post a Comment

 
Top