Vreme, cudno je to vreme, znate kad vam kazu "ej treba vreme da prodje"  da bi se nesto iskristalisalo, zaboravilo, ili pak utvrdilo, treba vreme da napravi cuda! I sigurna sam da je istina, sve nekako dodje u pravi cas,ni ranije ni kasnije bas onda kada je vreme za to!

Trenutno smo u predpraznicnom euforicnom vremenu, gde sve je nekako bljestavo i brzo se odvijaju stvari, perle su nam pred ocima, sjaj kugli obasjava ulice, svetiljke nas ostavljaju bez daha, vreme je da spojimo niti!

Decoration Sweet vam daje neke od uputa kako da obradujete sebe, porodicu, prijatelje i ucinite  vreme slavlja i ljubavi:
  1. Napravite poklon za voljene od jednostavnih upotrebljivih svakodnevnih stvari :
Prirodni handmade sapuni

Handmade Pasta
    2. Dekorisite kucu/stan/vikendicu sa prirodnim elementima, hit ove godine je nakit koji mozete sami da napravite da vas ne podsecam zasto:)

Obojite flase i voce (bela i zlatna su trend)

Grane iz prirode okicene porukama

Sisarke

 3. Kopirajte vas stajling za najludju noc od najboljih dizajnera :

Slic,slic i slic....
I opet slic!
Sljokice

  4. Spremite ukusan obrok i pozovite prijatelje na veceru (sve uz pomoc casopisa Sale & Pepe)


5. Koristite hit boje za nokte detalji zivot znace:
My favorite
Plavo


  6. Zenski parfem koji osvaja nagrade u svetu, neodoljiv je, njegovo ime je Bond! Potrazite ga u Kralja Petra, http://www.metropoliten.rs/contact.php.


7. I  na kraju ne zaboravite na vreme,  tacno u ponoc zamislite zelju, a kad dodjete kuci zavirite u carapu, mozda ste bili dobri ove godine!:)


0 comments:

Post a Comment

 
Top