Kurs oslikavanja keramike Decoupage tehnikom

Ova cena važi SAMO uz PriceBook Kupon!
799din

Cena: 799 din Vrednost: 1.600 din Popust: 50% Ušteda: 801 din

Naučite kako da oslikate keramičke saksije omiljenim motivima - decoupage tehnikom. U umetničkoj radionici Sweet Decorations, u okviru radionice oslikavanja keramike, dobićete jedinstvenu obuku i potreban materijal. Novostečeno znanje možete primeniti kod kuće na staroj bakinoj komodi ili na novi ormarić za koji ste poželeli da ne bude tako moderan, već da poprimi izgled starinskog nameštaja. A drvene kutije, ogledala ili ramovi za slike!? Granice ne postoje, mašta dobija krila...
Napomene
  • Ponuda obuhvata: jednodnevni kurs oslikavanja keramike u trajanju od 2 sata. Kurs podrazumeva rad na keramičkim saksijama Decoupage tehnikom. Sav pribor i materijal su obezbeđeni.
  • Kupon se može iskoristiti do 29.6.2012.
  • Termin je potrebno zakazati telefonom
  • Kurs se održava svakim radnim danom u Sarejevskoj 42, lokal 10, u 18.30h i subotom u 12h
Kontakt
Sweet Decorations
Adresa:
Sarajevska 42, lokal 10
11000 Beograd

Telefon:
063/392267
theinteriormotive.blogspot.com/

Oslikavanje keramike u radionici Sweet Decorations je omiljeni čas među polaznicima. Ideja je važna koliko i sama realizacija. Zato je neophodno dobro osmiliti pripremu i koncept. Tek tada decoupage oslikavanje dobija svoj smisao. Za početak, neophodno je da se dobro upoznamo sa predmetom koji oslikavamo, da upoznamo njegovu  strukturu, ivice, ocenimo moć upijanja, izaberemo odgovarajuću nijansu boje, pripremimo predmet šmirglom ili premažemo sredstvom za odmašćivanje.
Druga važna stvar da imamo jasno odabrani motiv ili da sačekamo dobru ideju koja će nam pasti na pamet u poslednjem trenutku. Za ovu tehniku neophodan je dobar materija koji čine boje, toneri, šmirgla, sundjeri, četke, razredjivač, lepak, dekor papir, salvete....

DECOUPAGE ili dekupaž je tehnika koja se prvi put spominje u Engleskoj početkom XVIII veka u sklopu japanske umetnosti. Naziv potiče od francuske reči ‘decouper’ koja u prevodu znači iseći, isecati. Decoupage tehnika je jedna od najstarijih tehnika ukrašavanja predmeta i svodi se na isecanje i aranžiranje delova papira i njegovo lepljenje na obojenu ili drugačije pripremljenu površinu, nakon čega sledi lakiranje.

Može se koristiti na različitim podlogama, jednostavno se koristi i efektne rezultate. Decoupage tehniku možete primeniti na svim staklenim, drvenim, porcelanskim, kao i tekstilnim predmetima. Decoupage je izuzetno jednostavna tehnika i svaka osoba može u kratkom vremenu svladati ovu veštinu i postati uspešan kreator decoupaga. Oni sa malo više mašte i volje ovom tehnikom mogu potpuno da izmene izgled svog stana i većine predmeta u njemu.

Dodjite u Sweet Decorations  gde pravimo lepe stvari!
 






0 comments:

Post a Comment

 
Top