Približava se moja rodjendanska žurka u porodičnoj kući sa prostranim dvorištom. Neophodne stvari za sam start su dobre vremenske prilike, sunčano, po mogućstvu bez kiše i vetra:)
Sledeće je Meni tj.jelovnik, šta će tog dana biti na trpezi. Neće valjda ljudi prevaliti toliki put samo zbog mog rodjendana, mora neki miris i da ih vuče kad skrenu kod Jasenovca....
Ono što mogu da odam vezano za Meni je osnovna stvar povezana sa krajem u koji dolazite a to je roštilj, tako da prvo i najvažnije da vatra bude zapaljena, a za ostalo ćemo lagano.

Menu:
  • Ražnjići od pilećeg mesa i čeri paradajza
  • Ćevapčići na Kozarksi način
  • Zapečene palačinke sa pestom ....
Dosta će vam biti za početak, a posle idu razne mini finger stvari uz dobro domaće vino i B vitamin za muške....
A dezert prava mala poslalstica koju svaki put Hotel Prijedor napravi da oduzme dah!

Potrebno nam je prikazano slikovito:

Posluženje čaša, vode, escajga, tanjira.... na dohvat ruke

Vesele boje tanjira, staklene činije za salate, visoke čaše za vino!

Devojke bi trebale ovako da izgledaju

A momci...

Posle se ide u Lovac cool mesto za djusku!

0 comments:

Post a Comment

 
Top